
چرا باید همیشه وردپرس را بروزرسانی کنیم:با توجه به اینکه وردپرس یکی از محبوب ترین پلتفرم های وبلاگ نویسی است ، بسیاری از مدیران وب این نگرانی را دارند که آیا ارزش دارد هر بار که نسخه جدید وردپرس منتشر می شود ، به روزرسانی کنید؟ اگرچه ممکن است یک دردسر به نظر برسد ، اما همراهی با به روزرسانی های سیستم عامل می تواند شما را از هک شدن و همچنین سایر آسیب پذیری ها نجات دهد و عملکرد وب سایت شما را بهبود بخشد. در ترفند رایگان چند دلیل دیگر برای همیشه به روزرسانی نسخه وردپرس آورده شده است.
چرا باید همیشه وردپرس را بروزرسانی کنیم؟
چرا باید همیشه وردپرس را بروزرسانی کنیم؟ نسخه های جدید بهینه سازی بهتری دارند و از امنیت بالاتری نیز برخوردار هستند. همچنین اشکالات و آسیب پذیری کمتری دارند. حال بیایید با جزئیات این نکات را مرور کنیم. در همین حال ، اگر اکنون از خود می پرسید ، “چه نسخه ای از وردپرس دارم؟” فقط بر روی “Updates” در منوی داشبورد کلیک کنید. در آنجا ، خواهید دید که آیا نسخه جدیدی ارائه شده است یا خیر.
امنیت قوی تر
وردپرس یکی از پرکاربردترین سیستم های مدیریت محتوا در جهان است. محبوبیت و منبع باز آن به مدیران وب امکان می دهد تا در مورد بهبود سیستم کار کنند ، اما برای هک کردن نیز باز است. بنابراین ، وقتی سوال “آیا باید وردپرس را به روز کنم” به ذهن شما خطور کرد ، به امنیت خود فکر کنید. اگر از جدیدترین نسخه وردپرس استفاده نمی کنید ، در معرض خطر سوء استفاده از نقاط ضعف موجود خود هستید.
ویژگی های جدید
نسخه جدید ویژگی های جدید یا بهبود یافته ای را به همراه دارد ، بنابراین تجربه کاربر را افزایش می دهد و کار را برای صاحبان وبلاگ و مدیران سایت ساده می کند. به عنوان مثال ، وردپرس ۵.۰ ویرایشگر جدید گوتنبرگ را با رویکرد بلوک محور برای کار با محتوای منتشر شده معرفی کرد. نسخه بعدی ویژگی های جدید خودآزمایی را اضافه کرد و عملکرد ویرایشگر گوتنبرگ را بهبود بخشید. اینها فقط چند نمونه هستند و شما می توانید تاریخچه کامل تغییرات عملکرد را در وب سایت رسمی پیدا کنید .
سرعت بالاتر
سرعت بارگذاری صفحه یکی از فاکتورهای مهم رتبه بندی است که موتورهای جستجو و کاربران آن را در نظر می گیرند. به همین دلیل تیم توسعه دهنده وردپرس دائماً روی بهینه سازی سرعت کار می کنند تا به بارگیری سریعتر وب سایت ها کمک کنند. به عنوان مثال ، نسخه ۴.۲ دارای عملکرد بهتر منوهای ناوبری از طریق JS است. بعداً در نسخه ۴.۴ ، توسعه دهندگان پشتیبانی از تصاویر سازگار را اضافه کردند. این پیشرفت ها و بسیاری از پیشرفت های دیگر به بارگیری سریعتر صفحات کمک می کند.
اشکالات کمتر
همراه با بهینه سازی و امنیت ، توسعه دهندگان سیستم عامل اشکالات موجود در نسخه های قبلی را برطرف می کنند و سعی می کنند از بروز هرگونه خطای جدید جلوگیری کنند ، هرچند که همیشه این امکان وجود ندارد. هر بروزرسانی به شما کمک می کند نسخه قابل اطمینان تری از وردپرس با آسیب پذیری ها و اشکالات کمتر دریافت کنید. جدا از آن ، در حالی که با هر مشکلی در وردپرس روبرو هستید ، باید وردپرس را به آخرین نسخه به روز کنید. در غیر این صورت ، حل مسائل فنی در وبلاگ شما ممکن است دشوارتر باشد.
سازگاری
توسعه دهندگان افزونه ها ، قالب ها سعی می کنند محصولات خود را به روز نگه دارند و با نسخه های اصلی وردپرس هماهنگ شوند. به همین دلیل به روزرسانی نسخه وردپرس به شما کمک می کند تا از همه ویژگی های نسخه های جدید استفاده کرده و تمام قسمت های وب سایت خود را سازگار نگه دارید.
همیشه بهتر است قبل از به روزرسانی از وب سایت خود نسخه پشتیبان تهیه کنید. در صورت بروز هرگونه مشکل در سازگاری ، همیشه می توانید به نسخه قبلی برگردید. پس از چنین پشتیبان گیری ، تمام افزونه ها ، مضامین و افزونه ها را به روز کنید. فقط برای جلوگیری از بروز خطاهای فنی ، نسخه وردپرس خود را به روز کنید.
چگونه نسخه وردپرس خود را به روز کنیم
ساده ترین راه به روزرسانی خودکار پس زمینه است که از نسخه ۳.۷ در دسترس است. اگرچه هنوز هم باید روی دکمه “اکنون به روز کنید” کلیک کنید. برای از دست ندادن هیچ نسخه ای ، می توانید اعلان ایمیل را با پلاگین WP Updates Notifier تنظیم کنید . گزینه دیگر به روزرسانی دستی سیستم است.
پس از به روزرسانی ، وب سایت را بررسی کنید. اگر همه چیز به درستی کار کرد ، دوباره از سایت خود پشتیبان تهیه کنید. اگر مشکلی را ثبت کردید ، انجمن های مربوطه را بررسی کنید که در آن کاربرانی که مشکل مشابهی دارند ممکن است راه حل را به اشتراک بگذارند. در صورت عدم موفقیت در این امر ، می توانید با استفاده از نسخه پشتیبان تهیه شده در ابتدا ، به نسخه قبلی تغییر دهید. برای دریافت اطلاعات دقیق در مورد به روزرسانی ها ، برای راهنمایی های کوتاه یا گسترده به وب سایت رسمی وردپرس مراجعه کنید.